„Készletmozgás típusok” változatai közötti eltérés
A Hotelsystem wikiből
(Új oldal, tartalma: „Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni.…”) |
|||
(Egy közbenső módosítás ugyanattól a szerkesztőtől nincs mutatva) | |||
1. sor: | 1. sor: | ||
Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni. <br> | Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni. <br> | ||
− | Ajánlott készletmozgás típusok: Alapanyag felhasználás, Bevételezés, Előfőzés, Készlet korrekció, Selejtezés. | + | Ajánlott készletmozgás típusok: Alapanyag felhasználás, Bevételezés, Előfőzés, Készlet korrekció, Selejtezés. A képen az Alapanyag felhasználás beállítását látja. |
+ | |||
+ | [[Fájl:Gs_készletmozgás_típusok.png]] |
A lap jelenlegi, 2020. október 16., 14:59-kori változata
Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni.
Ajánlott készletmozgás típusok: Alapanyag felhasználás, Bevételezés, Előfőzés, Készlet korrekció, Selejtezés. A képen az Alapanyag felhasználás beállítását látja.