„Készletmozgás típusok” változatai közötti eltérés

A Hotelsystem wikiből
(Új oldal, tartalma: „Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni.…”)
 
 
(Egy közbenső módosítás ugyanattól a szerkesztőtől nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
 
Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni.  <br>
 
Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni.  <br>
  
Ajánlott készletmozgás típusok: Alapanyag felhasználás, Bevételezés, Előfőzés, Készlet korrekció, Selejtezés.
+
Ajánlott készletmozgás típusok: Alapanyag felhasználás, Bevételezés, Előfőzés, Készlet korrekció, Selejtezés. A képen az Alapanyag felhasználás beállítását látja.
 +
 
 +
[[Fájl:Gs_készletmozgás_típusok.png]]

A lap jelenlegi, 2020. október 16., 14:59-kori változata

Alapanyagok, előfőzött termékek, normál cikkek készletmozgásának nyomon követéséhez szükséges készletmozgás típusokat és ezekhez irányokat bevezetni.

Ajánlott készletmozgás típusok: Alapanyag felhasználás, Bevételezés, Előfőzés, Készlet korrekció, Selejtezés. A képen az Alapanyag felhasználás beállítását látja.

Gs készletmozgás típusok.png