Segíthetünk? +36 30 219 6489Éttermi ügyviteli rendszer

 

Gastrosystem3

Tapasztalat és innováció

A HS | Waiter3 még jobb lett, mint elődei. Partnereink visszajelzései, tapasztalatai alapján fejlesztettük a harmadik generációs éttermi ügyviteli rendszerünket, hogy a lehető leghatékonyabban és legegyszerűbben kezelhető legyen, minden vendéglátói dolgozó számára.

A Waiter program elődei közel tíz éven át szolgálták partnereinket. Ez idő alatt tetemes tapasztalatot halmoztak fel számunkra, melyeket most egyetlen csomagban ajánlunk Önöknek. Az átgondolt, letisztult felépítés, a stabilabb, teherbíró rendszermag és a gyors, egyszerű kezelhetőség csak a legfőbb alapfunkciók, melyek mellett számos innovatív újítás is helyet kapott a HS | Waiter3-ban.
 

Rendelés pofonegyszerűen

Rendelés pofonegyszerűenA hagyományos, helyi rendelések mellett éttermek bevételeinek nagy részét teszi ki a házhozszállítás. Fontosnak tartottuk, hogy az új szoftverben ez a funkció is egyszerűen és egyértelműen kezelhető legyen. A HS | Waiter3 a belső (hagyományos éttermi) és külső (telefonos és egyéb) megrendeléseket egy felületen kezeli, így a felszolgálónak nincs más dolga, mint társítani megrendeléseket az asztalokhoz, vagy egy külső személyhez. A HS | Waiter3 rögzítés és nyomon követés szempontjából is pofonegyszerűen kezelhető.
 

Ki, mit fizet? - Rendelésfelvétel akár székenként is

Ki, mit fizet? - Rendelésfelvétel akár székenként isA pincér munkáját megkönnyítendő fejlesztettük a program rendelés felviteli részét sokkal átfogóbbá mint eddig. A külön fizetés már nem probléma, a megrendelt tételeket akár székenként is felvihetjük, hogy később egyszerűen, zsebszámolás nélkül fizettessünk az asztaloknál.
Ha rendeléskor nem terheltük külön a székekre a fogyasztást, akkor szükség esetén a „fogd és vidd” (drag & drop) módszerrel rendelhetjük a cikkeket székekhez. A tételek kiválasztása a képernyőn elhelyezett gombokkal vagy táblázatból történhet, a felhasználó igényeinek megfelelően.
 

Napi zárás áttekinthetően

Napi zárás áttekinthetőenA napi zárás régen néha órákat is igénybe vett, nem beszélve az alkalmazottak és esetenként a főnök energiáit is.
A HS | Waiter3-al nem csak időt spórolunk azzal, hogy azonnal információt kapunk a forgalomról, ezeket akár helyiségenként, terminálonként vagy akár pincérenként is elszámoltathatjuk.
 

Készletkezelés, hogy sose legyen hiány

Készletkezelés, hogy sose legyen hiányA HS | Waiter3 segítségével naprakész információt kaphatunk készleteinkről. A beérkező szállítóleveleket és számlákat rögzíthetjük,  készletfelhasználásunkat a napi működés során a szoftver automatikusan adminisztrálja. Ezen adatokra épülő kalkulációk készíthetők, így pontosan követhetjük készleteink mennyiségének alakulását, árucikkeink önköltségi árát, az árréseket. A leltározás funkcióval a heti vagy havi leltárok felvett értékeit vezethetjük vissza a rendszerbe, szükség esetén így korrigálva az eltéréseket.
 

Online ételrendelés

Fogadjon online rendeléseket közvetlenül a weboldaláról, jutalék nélkül! Az éttermi rendszerrel összeköttetésben lévő webes rendelési felület át tudja emelni a rendelhető cikkek adatait, árait, így nem szükséges azt két helyen karbantartania. A rendelések közvetlenül érkeznek a programba.
Beállítható nyitvatartás, kiszállítási területek, fizetési módok és még sok minden más segíti a munkáját.
 

QR kódos online étlap

Legyen naprakész, többnyelvű online étlapja, amelyet a vendégek saját telefonjukról el tudnak érni. A többnyelvű felületen tájékozódhatnak az összetevőkről, allergénekről is.
Bónusz: akár az is megvalósítható, hogy az asztaloknál ülő vendégek saját maguk rendeljenek ezen a felületen!
 

Android app rendelésfelvétel

A pincérek a rendeléseket az asztalnál, mobil app segítségével vehetik fel, amely azonnal küldheti a konyhára a tételeket.
Ha elkészülnek az ételek, a konyha jelezni tud a pincérnek az alkalmazásban.
 

Konyhai monitor akár vevő kijelzővel

A konyha papír helyett egy érintős kijelzőn is fogadhatja a rendeléseket, és ki tudja pipálni, ami elkészült. A rendelések a monitoron összegezve is megjeleníthetőek.
 

Adóügyi nyomtató

Az éttermi rendszer illeszthető egy adóügyi ellenőrző egységgel (AEE) ellátott blokknyomtatóhoz, amely teljes értékű pénztárgépnek felel meg, így a blokkokat nem szükséges még egyszer a pénztárgépbe ütni.
 

Szobahiteles terhelés Previo PMS-be

Az éttermi fogyasztások közvetlenül terhelhetők a Previo szállodai rendszerbeli szobaszámlákra is.
 

Kapcsolat foodpandával és falatozz.hu-val

A foodpanda és falatozz.hu rendelések automatikusan be tudnak érkezni a Gastrosystembe, nem kell azokat kézzel felütni, amivel rengeteg időt spórolhat, nem beszélve az esetleges rögzítési hibákról.
 

Pontos hardverkihasználás

A HS | Waiter3 egyaránt támogatja az érintő képernyős és hagyományos beviteli eszközökkel felszerelt rendszereket.
Megadhatjuk, hogy a különböző típusú rendeléseket melyik nyomtatóval szeretnénk kinyomtatni, ezáltal a rendelésekről készülő bizonylatok közvetlenül az elkészítés helyén kerülhetnek kinyomtatásra.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!