Segíthetünk? +36 30 219 6489SAJTÓKÖZLEMÉNY


Új Széchenyi Terv keretében Információs technológia és eszközfejlesztés a Hotelsystem Kft.-nél

2013. június 07.

A Hotelsystem Kft. közel 1,03 millió forint vissza nem térítendő és több mint 1,03 millió forint visszatérítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A 2,35 millió forint összköltségű beruházás a vállalkozás fejlesztése mellett a korábbi munkahelyek megtartását is elősegítette Nyíregyházán.

A Hotelsystem Kft. elsődlegesen saját fejlesztésű vendéglátó-ipari szoftverek értékesítésével illetőleg licenciába adásával, valamint ezek supportjával foglalkozik, és ezt egészíti ki kapcsolódó szolgáltatásként vendéglátó-ipari hardverek valamint eszközök forgalmazása. A vendéglátó-ipari termékek éttermi nyilvántartó és számlázó szoftvereket illetőleg szállodai nyilvántartó és számlázó szoftvereket jelentenek.

A vállalkozás tavaly sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiírásban 12,57%, azaz 296.306 forint saját erő biztosításával, 43,68%-os mértékű, 1.029.614 forint vissza nem térítendő támogatás, illetve 43,74%-os mértékű, 1.031.000 forint visszatérítendő támogatást sikerült elnyernie.

A projekt során olyan szoftverfejlesztési célú hardvereszközök és szoftverek beszerzése történt, melyek megkönnyítik a fent nevezett szoftverek fejlesztését illetőleg karbantartását, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartást és a sales tevékenységet Nyíregyházán.

A társaság a versenyképességének és jövedelmezőségének növelése végett folyamatosan fejleszti a szolgáltatását, valamint az általa értékesített szoftvereket, így a meglévő partnereinél is az új eszközökkel kifejlesztett új verziójú szoftvert kívánja bevezetni, melyből a partnereinek is közvetlen haszna származik a stabilabb működés, a könnyebb kezelhetőség és az integrált feladatvégzés miatt. Az új eszközökkel fejlesztett, a piaci átlagnál könnyebben kezelhető és fejlettebb szoftverek ugyanakkor lehetőséget biztosítanak nagyobb piaci részesedés megszerzésére Magyarországon és külföldön egyaránt.

Hotelsystem Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 4400 Nyíregyháza, Őz köz 37.
E-mail: info@hotelsystem.hu
Honlap: http://www.hotelsystem.hu/
www.ujszechenyiterv.gov.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!