Segíthetünk? +36 30 219 6489Szállodai megoldások

 

Ügyviteli rendszer (szobák, foglalások, számlázás)

A szállodai ügyviteli rendszer teremti meg szálláshelye átlátható és követhető működésének alapjait.

A szobák, árak, időszakok definiálása után egyszerűen rögzíthetők a foglalások és egyszerűsödik a számlázás, étkeztetés, lehetővé válik a forgalom kimutatása valamint a kötelező adatszolgáltatások (NAV, KSH, idegenforgalmi adó, NTAK megfelelés) gyors és hatékony teljesítése.

A vendégek nyilvántartott adatai óriási marketing potenciált jelentenek, amelyet mindenkinek érdemes kihasználni.

Bővebben a szállodai ügyviteli rendszerről

 

Channel manager (automatikus kapcsolat a foglalási oldalakkal)

A foglalási oldalak, mint a szallas.hu vagy a booking.com a legtöbb szálláshelyen a forgalom fontos részét jelentik.

A szabad kapacitás és az árak szinkronizálása, a beérkező foglalások kézi rögzítése azonban jelentős adminisztrációs terhet okoznak.

A channel manager automatikusan elvégzi a szinkronizációt, így akár új portálokon való megjelenés sem fog többlet munkát jelenteni, ami a kihasználtság növekedésén keresztül növelheti a profitját.

 

Online foglalás (foglalás menüpont saját weboldalára)

Az online foglalás modullal saját weboldala arculatába illeszkedő, azonnali foglalási funkciót építhet be, ami az egyszerűbb foglalhatóság miatt növeli a vendégek elégedettségét.

 

Bankkártya elfogadás (előlegek bekérése)

Az átutalásos előlegekkel szemben automatikus adminisztrációt tesz lehetővé, mind vendég-, mind fogadó oldalon gyorsítja és kényelmesebbé teszi a fizetési folyamatot.

 

Okmány szkennelés

A vendég adatok okmányolvasó használatával is rögzíthetők a Hotelsystem-be: az asztali okmányszkenner hardverek nagyobb teljesítményűek, gyorsabb szkennelést tesznek lehetővé, míg EasyIDScanner Android alkalmazásunk olcsóbb és térben mobilabb beolvasást biztosít. Bármelyik eszközzel megfelelhet a VIZA szabályozásnak.

 

Resnweb kapcsolat channel manageren keresztül

Azon ügyfelek részére is biztosított a foglalások automatikus beérkezése a Hotelsystembe, akik a Resnweb foglalási felületet használják saját weboldalas foglalásaik kezelésére. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően a szabad szobák számának frissítése is megoldott.

 

Dinamikus árképzés

A dinamikus árképzéssel lehetővé válik, hogy az Ön által beállított szabályok alapján automatikusan változzon a szobák ára. Például ha egy távolabbi dátumon már jól alakul a telítettség, emelhető a szobák ára. Hasonlóan, közelebbi dátumokon, alacsonyabb telítettségnél kedvezményt adhat. Ezen felül a szobatükörből, 1-2 kattintással bármelyik nap ára emelhető/csökkenthető, amivel együttesen a kereslet/kínálat viszonyaihoz legjobban alkalmazkodó árképzés alakítható ki.

 Iratkozzon fel hírlevelünkre!