Segíthetünk? +36 30 219 6489Szállodai ügyviteli rendszer

 


Az ideális megoldásA HS | Reception3 ideális megoldás minden olyan vendéglátó számára, aki teljeskörű adminisztrációval, naprakész, pontos információkkal kívánja támogatni többszáz szobás szállodáját, vagy a barátságos családi panzióját.

Szoftverünk harmadik generációja most minden eddiginél könnyebben boldogul a kihívásokkal, nincs többé hosszú várakozás a recepció pultjánál.
Vendégei mostantól zavartalanul pihenhetnek és Ön is nyugodt lehet, hiszen szállodája jó kezekben van minden pillanatban.
Szoftverünk áttekinthető felülete segítségével minden érdeklődőt pillanatok alatt kiszolgálhat, az új funkciók pedig ergonómiát adnak a profi ügyfélkezelésnek.

 

Foglalás néhány kattintással - Multifunkciós szobatükör

Rögzítsen foglalást néhány kattintással! A szobatükör képernyőn áttekintheti az aktuális és jövőbeli foglalásait, a szabad és foglalt szobákat és minden olyan információt, amely az adminisztráció hatékonnyá tételéhez szükséges.
Ha a lakó úgy szeretné, egy egyzserű fogd és vidd (drag&drop) funkcióval pillanatok alatt átköltözhet egy új szobába, valamint egyetlen kattintással intézhetjük az érkezést és a távozást is akár csoportosan is.

A rendszer automatikusan állítja össze a visszaigazoló levelet a foglalás paramétereivel és küldi ki a pihenni vágyónak. A nagyméretű információs ablaknak köszönhetően a foglalás minden információja elérhető a képernyőn anélkül, hogy azt megnyitná.

 

Az Ön igényeire szabható árképzés

A HS | Reception3 támogatja a szobatípusonként megadható árakat, illetve a szobánkénti-, éjszakánkénti-, személyenkénti árképzéseket is. Családok vendégül látása esetén a gyermek árak könnyedén felvihetőek.
Szezonok, hétvégék és kiemelt ünnepek is kezelhetőek, de akár a foglalás hosszától is függővé teheti szobái árát.
A rendszer automatikusan hozzáadja az eseti és az ismétlődő terheléseket a foglaláshoz, idegen forgalmi adót számol és ezekről jelentést készít.
Akciókat kínál? A HS | Reception3-al mi sem könnyebb, hiszen teljes körűen támogatja a kedvezményeket, akciókat. Mindezt elképesztően egyszerűen.

 

Követhető elszámolás

A HS | Reception3 APEH megfelelő számlázással biztosítja, hogy adóhatályos, hivatalosan is elfogadott számlát adhasson ügyfeleinek.
Előleg adása esetére is van megoldásunk, a HS | Reception3 támogatja a funkciót.
A szobaszámlát pontosan vezeti, automatikus kapcsolata van a HS | Waiter3 éttermi ügyviteli rendszerrel.A szoftver naponta összesítést, forgalmi jelentéseket készít, a kijelentkezéskor ezekről tetszőleges pénznemben tételes összesítőt nyomtathat.

 

Hosszútávú használatra tervezve

A többnyelvű, több pénznemet kezelő rendszer állandó és folyamatos támogatás alatt áll, követi az üzleti és technológiai fejlődést. A frissítések könnyen telepíthetőek, a verzióátállás zökkenőmentes.

A HS | Reception3 könnyen illeszthető más rendszerekhez is, úgy, mint online foglalások fogadása, telefonközpont, főkönyv, CRM, stb... A szoftver korszerű, tökéletes választás Önnek, ha hosszú távra egy megbízható alappillért szeretne vendéglátó egysége támogatására.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!