Segíthetünk? +36 30 219 6489Éttermi ügyviteli rendszer

Árajánlat kérés

Gastrosystem3

Éttermi ügyviteli rendszer

Gastrosystem3

Tapasztalat és innováció

A HS | Waiter3 még jobb lett, mint elődei. Partnereink visszajelzései, tapasztalatai alapján fejlesztettük a harmadik generációs éttermi ügyviteli rendszerünket, hogy a lehető leghatékonyabban és legegyszerűbben kezelhető legyen, minden vendéglátói dolgozó számára.

A Waiter program elődei közel tíz éven át szolgálták partnereinket. Ez idő alatt tetemes tapasztalatot halmoztak fel számunkra, melyeket most egyetlen csomagban ajánlunk Önöknek. Az átgondolt, letisztult felépítés, a stabilabb, teherbíró rendszermag és a gyors, egyszerű kezelhetőség csak a legfőbb alapfunkciók, melyek mellett számos innovatív újítás is helyet kapott a HS | Waiter3-ban.
 

Rendelés pofonegyszerűen

Rendelés pofonegyszerűenA hagyományos, helyi rendelések mellett éttermek bevételeinek nagy részét teszi ki a házhozszállítás. Fontosnak tartottuk, hogy az új szoftverben ez a funkció is egyszerűen és egyértelműen kezelhető legyen. A HS | Waiter3 a belső (hagyományos éttermi) és külső (telefonos és egyéb) megrendeléseket egy felületen kezeli, így a felszolgálónak nincs más dolga, mint társítani megrendeléseket az asztalokhoz, vagy egy külső személyhez. A HS | Waiter3 rögzítés és nyomon követés szempontjából is pofonegyszerűen kezelhető.
 

Ki, mit fizet? - Rendelésfelvétel akár székenként is

Ki, mit fizet? - Rendelésfelvétel akár székenként isA pincér munkáját megkönnyítendő fejlesztettük a program rendelés felviteli részét sokkal átfogóbbá mint eddig. A külön fizetés már nem probléma, a megrendelt tételeket akár székenként is felvihetjük, hogy később egyszerűen, zsebszámolás nélkül fizettessünk az asztaloknál.
Ha rendeléskor nem terheltük külön a székekre a fogyasztást, akkor szükség esetén a „fogd és vidd” (drag & drop) módszerrel rendelhetjük a cikkeket székekhez. A tételek kiválasztása a képernyőn elhelyezett gombokkal vagy táblázatból történhet, a felhasználó igényeinek megfelelően.
 

Napi zárás áttekinthetően

Napi zárás áttekinthetőenA napi zárás régen néha órákat is igénybe vett, nem beszélve az alkalmazottak és esetenként a főnök energiáit is.
A HS | Waiter3-al nem csak időt spórolunk azzal, hogy azonnal információt kapunk a forgalomról, ezeket akár helyiségenként, terminálonként vagy akár pincérenként is elszámoltathatjuk.
 

Készletkezelés, hogy sose legyen hiány

Készletkezelés, hogy sose legyen hiányA HS | Waiter3 segítségével naprakész információt kaphatunk készleteinkről. A beérkező szállítóleveleket és számlákat rögzíthetjük,  készletfelhasználásunkat a napi működés során a szoftver automatikusan adminisztrálja. Ezen adatokra épülő kalkulációk készíthetők, így pontosan követhetjük készleteink mennyiségének alakulását, árucikkeink önköltségi árát, az árréseket. A leltározás funkcióval a heti vagy havi leltárok felvett értékeit vezethetjük vissza a rendszerbe, szükség esetén így korrigálva az eltéréseket.
 

Pontos hardverkihasználás

A HS | Waiter3 egyaránt támogatja az érintő képernyős és hagyományos beviteli eszközökkel felszerelt rendszereket.
Megadhatjuk, hogy a különböző típusú rendeléseket melyik nyomtatóval szeretnénk kinyomtatni, ezáltal a rendelésekről készülő bizonylatok közvetlenül az elkészítés helyén kerülhetnek kinyomtatásra.

Árajánlat kérés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!